Afspraak maken

Afspraak maken

U kunt op drie manieren een afspraak maken

Wilt u weten of een afspraak nodig is? Kijk op Thuisarts.nl of Moet ik naar de dokter? Daar is te zien of een afspraak noodzakelijk is.

Wij werken alleen op afspraak. Wilt u een afspraak voor dezelfde dag? Bel dan in ieder geval voor 10.00 uur. De assistente bekijkt met u de mogelijkheden.

De assistente vraagt naar de reden van uw afspraak. Zo kan zij kijken of extra voorbereidingen nodig zijn voor uw afspraak.

Een afspraak duurt tien minuten.  Heeft u meerdere vragen? Wilt u graag een uitgebreider gesprek? Of komt u voor een echo of chirurgische ingreep? De assistente houdt daar rekening mee bij het maken van de afspraak.

1. Online

U kunt online een afspraak inplannen via Mijngezondheid.net (alleen mogelijk voor een afspraak bij de assistente).

Mijngezondheid.net Meer informatie

2. Via de Medgemak app

Via de Medgemak app (alleen mogelijk voor een afspraak bij de assistente)
U kunt via de MedGemak app een afspraak inplannen. MedGemak is de app die hoort bij MijnGezondheid.net.

Download de Medgemak app

 

3. Telefonisch

Wanneer u belt, krijgt u een doktersassistente aan de lijn. Zij vraagt naar uw klacht. De doktersassistente is opgeleid om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De doktersassistente vertelt wanneer u langs kunt komen.

Afspraken niet tijdig afgezegd?

Huisartsenzorg is niet gratis, ook al kost het u niets. Graag willen we u er aan herinneren dat afspraken die niet uiterlijk 24 uur van tevoren zijn afgezegd, in rekening zullen worden gebracht.